Ondernemen in de Piushaven

Gebied van de ondernemer

De Piushaven is een bruisend en dynamisch gebied voor ondernemers en bewoners. Heb je interesse om deel uit te maken van de bloeiende ondernemersgemeenschap in deze omgeving? Aarzel dan niet en neem contact met ons op! Wij staan klaar om je te begeleiden naar een spannend hoofdstuk, waar de charme van de Piushaven wordt gecombineerd met jouw zakelijke visie.

Ontdek de ondernemers

Ondernemen in de Piushaven

De Biz

We hebben met de oprichting van de BIZ Piushaven een stevige krachtenbundeling van ondernemers, vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars en gemeente, die ten goede komt aan de ontwikkelingen in en om onze haven. De Biz heeft een bestuur van vijf enthousiaste, betrokken leden bestaande uit; Jaap Kin, Chantal Gulickx, Jérôme Populiers, Martin Huijbregts en Michel Deneef.

Neem contact op

Interesse in de  <span>Piushaven?</span>
Interesse in de Piushaven?
achtergrond lijnen

Vestigen

Interesse om in de Piushaven te vestigen?

Commerciële ruimten Fabriekskwartier

Commerciële ruimten Fabriekskwartier

In de nieuwe wijk Fabriekskwartier worden diverse commerciële ruimten ontwikkeld. Triborgh is samen met het projectteam Piushaven volop aan de slag met de transformatie van het gebied tussen de Piushaven en de AaBe fabriek. De ontwikkeling heeft de naam Fabriekskwartier gekregen die staat voor het verleden van de locatie. Hier komt een uniek woongebied met een ruw randje dat een voorbeeld gaat worden op het gebied van duurzaamheid.

Bedrijfshuisvesting aan de Piushaven

Bedrijfshuis­vesting aan de Piushaven

Is de Piushaven de moeite waard om je je als bedrijf te vestigen? Op deze vraag zeggen we volmondig ‘ja’. De Piushaven is een perfecte plek om als bedrijf neer te strijken. Gelegen tussen tal van diverse retailers, horecaondernemers, andere dienstverlenende ondernemers en op steenworp afstand van de Ringbaan welke je in korte tijd naar de snelwegen leidt, zorgt ervoor dat onze stadshaven een uitstekend ondernemersklimaat waarborgt. Onderstaande complexen bieden verschillende bedrijfsruimten.

Alle ondernemingen op een rijtje

Samenwerken aan een aantrekkelijke Piushaven

We hebben met de oprichting van de BIZ Piushaven een stevige krachtenbundeling van ondernemers, vastgoedeigenaren, projectontwikkelaars, gemeente en andere belanghebbenden, die ten goede komt aan de ontwikkelingen in en om onze haven.

Lees meer over de biz