Waterrecreatie

Ontdek de prachtige natuur van de Piushaven op het water!

Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, er is voor elk wat wils. Ga gezellig met je vrienden suppen langs de kades en voor de fijnproevers onder ons, is er de mogelijkheid om te genieten van een smakelijk meergangenmenu aan boord. Voor degenen die liever ontspannen, biedt een rustig tochtje op de boot, de perfecte gelegenheid om te genieten van een goed boek of gewoon te relaxen. En voor de avontuurlijke zielen onder ons, huur een kano en verken op een sportieve manier de Piushaven! 

Kortom, genoeg te beleven in de Piushaven. Scrol naar beneden en ontdek de vele mogelijkheden!

Waterrecreatie

Benieuwd naar de mogelijkheden voor sportieve of relaxte activiteiten op het water?

De Piushaven biedt een scala aan watersport- en recreatieve activiteiten die perfect zijn voor een ontspannen dag op het water. Of je nu kiest voor een rustige kano- of suptocht, het verkennen van de haven met een motorboot, of het genieten van een unieke muziekvaartocht, er is voor ieder wat wils. 

Voor wie meer wil leren over de omgeving, zijn er fluisterboottochten inclusief gids die je meenemen langs de mooiste plekjes van de haven, terwijl ze interessante weetjes en verhalen delen. 

Of je nu op zoek bent naar actie of ontspanning, de Piushaven biedt een veelzijdige en gezellige waterervaring voor jong en oud.

Water<br><span>recreatie</span>
Water
recreatie
achtergrond lijnen

Passantenhaven

De Piushaven is de grootste stadshaven van Brabant. De stad is er maar wat trots op dat de oude industriehaven nu zo’n succes is met cafés en restaurants, terrasjes, trendy winkeltjes, oude gebouwen met nieuwe functies en een levendige passantenhaven.

De Piushaven is een uitstekende uitvalsbasis: op loopafstand van het centrum met winkels, supermarkten en openbaar vervoer. Het groene buitengebied is de andere kant op, maar net zo dichtbij. Het is voor zomerse passanten én winterliggers goed toeven in deze gastvrije stad!

Meer informatie

Alle ondernemingen op een rijtje