bbb Healthclub

bbb health boutique is opgericht in 2008. De drie b’s refereren naar de drie pijlers: body, food & mind. Letterlijk staat bbb voor inner beauty, body workouts, lifestyle balance. De drie pijlers zijn verweven in alle drie de b’s. Zoals body, food & mind met elkaar verweven zijn.

De eerste b – inner beauty – is het begintpunt, immers iedere vrouw is mooi! Door gezonde voeding (eet je mooi), sporten op een fijne manier en werken aan je leefstijl door bijvoorbeeld meditatie, yoga en mindfulness werk je aan je innerlijke schoonheid. De middelste b – body workouts – is de spil van bbb, het refereet vooral naar het trainen van je lichaam én de plaats waar je dat doet, een fijne werkomgeving met professionele coaches, die ook coachen op voeding en leefstijl. De laatste b – lifestyle balance – maakt de cirkel rond. Een leefstijl in balans, is een leefstijl met de juiste mindset. Gezondheid voor planeet en mens. Door coaching is die leefstijl te bereiken en vol te houden. Zo haal je het mooiste uit jezelf!

En bbb is daarnaast een knipoog naar de vrouwelijke spiergroepen: buik, billen en benen. Die kun je bij bbb op een mooie manier shapen. Het meest populaire lesje is de bbb30, waarbij buik, billen en benen worden getraind.