LOOM Interieurarchitecten

Als interieurarchitecten ontwerpen wij interieurconcepten vanuit de dialoog met de opdrachtgever, met expertise en passie voor het vak. Onze keuzes zijn hierin altijd berust op kwaliteit en authenticiteit voor de langere termijn.

Onze ontwerpen zijn doordacht, wat de vraagstelling ook is. Of we nu starten vanuit een concept, vanuit de identiteit, vanuit een visie, vanuit de locatie, vanuit kleur, vanuit materiaal…

De trajecten binnen onze project lopen uiteen van conceptontwikkeling, interieurontwerp, tot aan de complete realisatie lopen. Dit voor zowel particulier als zakelijke opdrachtgevers.

Wij zoeken naar het juiste spel tussen wat van de ruimte verwacht wordt, de akoestiek, de routing en budget gecombineerd met de esthetische zaken als vorm, kleur, materiaal en licht. Als al deze facetten samenkomen, kom je uiteindelijk tot ontwerpen die passen bij de authenticiteit van de opdrachtgever.

Elk project vereist een andere dynamiek. In samenspraak met de opdrachtgever, maar altijd vanuit expertise wordt een optimaal ontwerp gemaakt.

Duidelijke toelichting, transparante communicatie, korte lijnen en een hoog serviceniveau gecombineerd met een persoonlijke aanpak.

Dat is hoe wij werken. En we maken gewoon mooie ontwerpen……