Bestuurslid aan het woord - Michel Deneef

Bestuurslid aan het woord - Michel Deneef

De bestuursleden van de BIZ, als ook de gemeente Tilburg, bewoners, ondernemers en schippers, zetten de Piushaven als Boulevard van Tilburg landelijk op de kaart. Michel Deneef, lid van de BIZ, kent het Tilburgse havengebied op zijn duim.

Ik ben Michel Deneef, geboren en getogen in het gezellige Leuven (B). Maar de liefde bracht me ruim 36 jaar geleden naar Tilburg, en dat bleek een geweldige zet. Mijn Nederlandse avontuur begon aan de Piushaven, waar we samen als jong stel ons eerste huis kochten. Het was betaalbaar en dat maakte deze buurt extra aantrekkelijk voor starters. Die beslissing legde de basis voor een bijzonder vervolg. Zesentwintig jaar later kon ik, samen met mijn vrouw, een oude pastorie aan de Piushaven verwerven. In november 2013 begon ik als een van de pioniers aan het avontuur van de Villa Pastorie, een hoofdstuk dat mijn stempel zou drukken op de Piushaven.

Gedurende de jaren heb ik verschillende rollen vervuld, waaronder die van voorzitter van de ondernemersvereniging en voorzitter van de (inmiddels opgeheven) stichting havenmanager Piushaven. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe de Piushaven zich ontwikkelde tot een bruisende plek in de stad, mede dankzij de samenwerking met de gemeente en enthousiaste ondernemers. Na de verkoop van Villa Pastorie heb ik een stap teruggedaan uit de Piushaven. Maar nu, vol energie, kijk ik ernaar uit om opnieuw actief betrokken te zijn in het gebied. Mijn doel is helder: verbinding stimuleren en een bijdrage leveren aan een sterke samenwerking tussen bewoners, ondernemers en schippers. Met mijn ervaring en toewijding ben ik vastbesloten om de Piushaven verder te laten bloeien.

Zoeken nieuwe bestuursleden

Ben jij een enthousiaste ondernemer uit de Piushaven en wil je graag meehelpen om de Piushaven tot een succes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We gaan graag het gesprek met je aan. Neem voor meer informatie contact op met: bestuur@@piushaven.nl