Villa La Vida

Villa la Vida is een plek om het leven te vieren

Ze brengen een wereldse mix van kleuren, culturen, smaken en geuren bij je aan tafel. De menukaart bestaat dan ook uit verrassende gerechten. Dit zijn allemaal gerechtjes die je gezellig met je tafelgenoten kunt delen. Daarnaast heeft Villa la Vida een uitgebreide cocktail- en wijnkaart. Het is dan ook dé perfecte locatie om lekker te gaan borrelen of te genieten van een gezellige cocktailavond.

Het leven vieren staat dus centraal bij Villa la Vida. De chefkok verrast je graag met zijn wereldse gerechten en heerlijke smaakcombinaties. In drie of vier rondes serveren ze 8 of 10 verschillende gerechten om met z’n tweeën te delen. Zo staat de tafel vol met heerlijke en verrassende gerechten. Voor een shared menu met 8 gerechten betaal je €42,- per persoon, voor 10 gerechten zijn de kosten €50,-.

Uiteraard zijn de diverse verrassende gerechten van over de hele wereld ook los te bestellen. Aan wat voor gerechten je dan moet denken? Van coquille gegaard in tirado marinade met aardpeercrème en passievrucht tot een gebraden hertenbout gemarineerd in soja en pisco met zoette aardappelcrème. Of wat denk je van gelakte pulpo met salsa verde, sinaasappel en dun geschaafde venkel?