Archief | oktober, 2017

KinderBouwspeelplaats 2017

KinderBouwSpeelPlaats Piushaven is een jaarlijks terugkerende activiteit tijdens de herfstvakantie voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit de wijken om de Piushaven.

Read full story

Zondag 22 oktober Piushaven Bocktour

De Piushaven Bocktour op zondag 22 oktober wordt een bijzondere! Geniet van een mooi bockbier bij de verschillende horecazaken en vaar met een watertaxi naar de volgende. Tickets zijn verkrijgbaar bij alle horecagelegenheden.

Read full story

Piushaven Boktour

Welkom bij de derde boktour langs de Piushaven. Geniet in elke horeca zaak van een heerlijk Bokbiertje. Proefglaasje met kleine bite voor € 3.         wanneer: zondag 22 oktober van 12.00u tot 18.00uwaar: alle horeca ondernemingen in de Piushaveninfo: www.piushavenwerkt.nl

Read full story

Sunday Live Bij Vermeer

Elke 3e zondag van de maand live muziek Bij Vermeer van 15.00u tot 17.00u

Read full story

Pinxtos y vinos

Iedere laatste zondag van de maand PINTXOS Y VINOS. Ode aan San Sebastiaan – zoals gebruikelijk in San Sebastian zet Doncurado de bar vol met heerlijke variaties van pintxos | kleine culinaire snacks.

Read full story

Dansen in de Hemel

Elke laatste vrijdag van de maand bij Heavens
Kitchen: Dansen in de Hemel op de Sounds van de 80”s, 90”s and Up.

Read full story

Ludieke Muzikale Rondreis

Maandelijks en voor groepen op afspraak neemt het duo Lang&Gelukkig, (Peer de Graaf en Michael Breukers) u mee langs bijzondere ontmoetingen en plekken in de Piushaven. U kunt zich inschrijven voor de reis op elke tweede donderdag van de maand om 16.00 uur.

Read full story

Vrienden van Villa Pastorie aan de kook

Ben je kookliefhebber, amateurkok, kookvriend of kookvriendin en wil je graag voor één dag restaurantje willen spelen? Elke tweede woensdag van de maand stelt Villa Pastorie zijn keuken ter beschikking.

Read full story

Wandelvaartochten Moerenburg en Piushaven

Wandelvaartochten met Moerenburgkenner Marc Storms (De Kuierlat). Er wordt informatie gegeven over het buitengebied Moerenburg en over de Piushaven

Read full story