Arrangementen

Ontdek de Piushaven vanaf het water!

Ontdek de diverse arrangementen die je kunt boeken om de Piushaven op het water te verkennen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning of avontuur, er is voor elk wat wils. Ga gezellig met je vrienden suppen langs de kades en voor de fijnproevers onder ons, is er de mogelijkheid om te genieten van een smakelijk meergangenmenu aan boord. Voor degenen die liever ontspannen, biedt een rustig tochtje op de boot, de perfecte gelegenheid om te genieten van een goed boek of gewoon te relaxen. En voor de avontuurlijke zielen onder ons, huur een kano en verken op een sportieve manier de Piushaven! Kortom, genoeg te beleven in de Piushaven. Ontdek de arrangementen & ondernemers hieronder.

Arrangementen
achtergrond lijnen

Passantenhaven

De Piushaven is de grootste stadshaven van Brabant. De stad is er maar wat trots op dat de oude industriehaven nu zo’n succes is met cafés en restaurants, terrasjes, trendy winkeltjes, oude gebouwen met nieuwe functies en een levendige passantenhaven.

De Piushaven is een uitstekende uitvalsbasis: op loopafstand van het centrum met winkels, supermarkten en openbaar vervoer. Het groene buitengebied is de andere kant op, maar net zo dichtbij. Het is voor zomerse passanten én winterliggers goed toeven in deze gastvrije stad!

Meer informatie