Smakelijk eten!

Vier Pasen met heerlijke visgerechten van Smit Vis aan de Haven

Vier Pasen met heerlijke visgerechten van Smit Vis aan de Haven

Ontdek de leukste Paasacties van visspeciaalwinkel en visrestaurant Smit Vis aan de Haven.

Maak jouw Paasweekend extra smaakvol met de verse visgerechten van visspeciaalwinkel en visrestaurant Smit Vis aan de Haven. Op Eerste Paasdag word er overdag een heerlijke Paasbrunch geserveerd en in de avond ben je van harte welkom voor een verrassingsmenu. Daarnaast kun je een verrukkelijke Lunch to go afhalen.

Paasbrunch

Op Eerste Paasdag kun je genieten van een uitgebreide Paasbrunch. Je begint met een wentelteefje met coquille, rode portsiroop en truffelmayonaise. Vervolgens wordt er een vissoep geserveerd en heb je nog de keuze uit een focassiatosti tonijn óf eitortilla met paling. Tot slot word je getrakteerd op een smaakvol dessertje. De brunch is inclusief een verfrissend glas Jus d’Orange. De tijden van de brunch zijn van 11.30 tot 14.00 en 15.00 tot 17.00.

Verrassingsmenu

Wil je je laten verrassen of kun je lastig kiezen? Het team van Smit Vis aan de Haven heeft een vier- en vijfgangenverrassingsmenu samengesteld met daarop gerechten die niet voorkomen op de kaart. Reserveren doe je door te bellen naar 013 208 6420.

Lunch to go

Probeer de verrukkelijke ei-tortilla met paling of smul van een overheerlijke focassietosti met tonijn. De lunch bestel je in de winkel of door te bellen naar 013 208 6420.

Geniet van alles wat de zee te bieden heeft! Voor meer informatie en leuke acties, ga naar de socials van Smit Vis aan de Haven of bezoek onze website website.