WijnSpijs Wandeling Tilburg – Club Jolie & Restaurant Harboury

Blok 27 oktober vast in je agenda! Want de WijnSpijs van Tilburg staat gepland!

Wandel tussen 12.00 en 17.00 langs zes toppers en krijg overal een wijn en spijs combinatie. Een heerlijke zondagmiddag vol culinaire hapjes, gezelligheid én een frisse neus.

Klik op geïnteresseerd en we houden je op de hoogte!

— Restaurants —
♦︎ Club Jolie Bar & Kitchen
Met het hippe urban interieur en de goede service is dit restaurant een echte hotspot om de totale ervaring compleet te maken.

♦︎ Kok Verhoeven
De keuken staat onderleiding van Hans Verhoeven. Met de passie die Hans heeft voor koken creëert hij steeds weer nieuwe gerechten en smaakcombinaties.

♦︎ Restaurant Jade
Gelegen in het hartje van Tilburg tegenover het centraal station is Restaurant Jade een restaurant voor fijnproevers van de Japanse, Chinese en Thaise keuken.

♦︎ Restaurant Taste!
In het centrum van Tilburg vindt je dit trendy restaurant. Puur eten en drinken en gastvrijheid staan hier voorop! Een heerlijke plek om eens te bezoeken dus.

♦︎ De Houtloods
De keuken staat hier letterlijk centraal. Geniet van je gerecht terwijl je zo de keuken inkijkt. Het personeel staat klaar om je een top beleving te bezorgen!

♦︎ Restaurant Harboury
Last maar zeker niet least! Bij Harboury drukken ze geen stempel op de soort keuken, maar kun je gewoon heerlijk genieten van goede gerechten en lekkere wijnen!

–Info–
Tickets € 69

Bekijk andere toffe events in Tilburg en de rest van Nederland in onze WijnSpijs Agenda.
www.wijnspijs.nl/culinaire-wandeling/