Lancering Bokkige Boom

Van 27 t/m 29 september geniet je bij ons van een proefglas Bokkige Boom, inclusief bijpassend hapje voor 5 euro!

Pak je wandelschoenen en regenponcho er maar bij, want het is zover. De nachten worden langer en bladeren laten hun kleur vervagen. Moeder natuur strooit weer bijna in het rond met haar beukennootjes en kastanjes, en onze knapzak staat vast bij de deur. De herfst opent namelijk haar deuren, en men gaat massaal op bocktour.

Zoals je van ons gewend bent, openen wij het seizoen nét een beetje anders. Die wandelschoenen zijn zeker nodig. Niet om van café naar café te hoppen, maar om op zoek te gaan naar een toegangsticket tot ons aller eerste, aller nieuwste bockbier, de Bokkige Boom.

Weet jij erachter te komen onder welke bokkige bomen in Tilburg wij deze tickets verstopt hebben? Vind je één van de 7 tickets, dan mag jij tijdens het officiële lanceringsweekend op 27 t/m 29 september onze Bokkige Boom gratis komen goedkeuren!

Je wint met dit ticket niet alleen twee proefglaasjes bockbier, maar ook twee bijpassende hapjes. En als herinnering neem je een flesje mee naar huis! Met wie ga jij op zoek?