Fase 1 nieuwbouwproject Fabriekskwartier inmiddels in verkoop

Fase 1 nieuwbouwproject Fabriekskwartier inmiddels in verkoop

Triborgh is samen met het projectteam Piushaven volop aan de slag met de transformatie van het gebied tussen de Piushaven en de AaBe fabriek. De ontwikkeling heeft de naam Fabriekskwartier gekregen die staat voor het verleden van de locatie. Hier komt een uniek woongebied met een ruw randje dat een voorbeeld gaat worden op het gebied van duurzaamheid. Kernwoorden zijn; innovatie, duurzame mobiliteit, water en groen, ontmoeting en een ruim aanbod aan woningen, werkplekken en mogelijkheid voor één horecagelegenheid. Dit wordt dé plek voor de actieve stedeling. Gestart wordt met een bijzondere openbare ruimte als fundament onder het plan.

Op dit moment is de eerste fase van Fabriekskwartier in verkoop, het betreft woontoren de Fabrikant met 58 appartementen, 9 Stadswoningen, Het Magazijn met 8 startersappartementen en een commerciële ruimte en De Weefmeester, 30 goedkope huurappartementen voor Tiwos.

Wil je meer weten over de ontwikkelingen in Fabriekskwartier aan de Piushaven in Tilburg? Kijk dan op de website www.fabriekskwartier.nl