Kookworkshop bij Cookallure

Vrijwilligers van Piushaven in het Zonnetje

Vrijwilligers van Piushaven in het Zonnetje

Dinsdag 11 juni was een dag vol waardering en samenhorigheid voor de vrijwilligers van de Piushaven, die samen met Havenmeester Saskia Janssen zorgen voor het prachtige aanzicht van ons geliefde stukje Tilburg. 

De BIZ besloot hen eens goed in het zonnetje te zetten door middel van een bijzonder uitje: een exclusieve kookworkshop bij Cookallure.

Blackbox workshop

De workshop die voor de vrijwilligers werd georganiseerd stond bekend als 'BlackBox'. Een mysterieuze naam die nieuwsgierigheid opwekt en belooft dat er iets bijzonders te gebeuren staat. De deelnemers werden uitgenodigd om te werken met luxe, seizoensgebonden producten die speciaal voor hen waren geselecteerd. Wat precies op het menu stond, bleef een goed bewaard geheim tot het moment van de workshop zelf.

Gedurende de middag werden de vrijwilligers begeleid door een ervaren chef-kok, die hen introduceerde in de wereld van culinaire creativiteit en gastronomische kunsten. De workshop omvatte het bereiden van een uitgebreid viergangenmenu, waarbij verschillende geavanceerde kooktechnieken werden toegepast om gerechten te creƫren die menig restaurant zouden doen watertanden.