Sfeervolle zomer

Nieuwe vlaggen aan de Piushaven!

Nieuwe vlaggen aan de Piushaven!

Heb jij de vlaggen aan de haven al gespot? 

Vorige week hebben we samen met bewoners, ondernemers, schippers en gemeentevertegenwoordigers, de nieuwe Piushavenvlaggen onthuld tijdens onze Kick-Off. 

De vlaggen zijn ontworpen door de getalenteerde Tilburgse illustrator Djenné Fila.

Over illustrator Djenné Fila

Djenné Fila (1995) is een Tilburgse illustrator die met haar illustraties verhalen tot leven brengt voor zowel kinderen als volwassenen.

In 2023 won ze het Gouden Penseel, de bekendste juryprijs voor het best geïllustreerde kinderboek van Nederland, voor haar illustraties uit ‘Een kleine geschiedenis van de mens door dierenogen geschreven’. Haar illustraties uit ‘De Vuurvogel’ werden bekroond met een zilveren European Design Award.

Djenné's portfolio omvat werk voor uitgeverijen, musea en campagnes. Haar werk is te zien in kinderboeken, op vlaggen, tentoonstellingsmuren en in animaties. Door te illustreren met rijke vlakken en rake lijnen, zoekt ze naar passende technieken, kleuren en materialen om de sfeer van een verhaal te vangen.

Ook te koop bij Good Mood

En wil je zelf zo’n prachtige vlag? Shop ‘m nu bij Good Mood voor €5,-! Combineer je bezoekje aan Good Mood met een heerlijke lunch, smaakvol diner of gezellige borrel.

Met de vlaggen langs de kade en alle bewoners die de Piushaven vlag buiten hangen, belooft het een sfeervolle zomer langs het water te worden!

Ontdek de veelzijdigheid die de Piushaven te bieden heeft zoals o.a. shoppen, sport & recreatie, overnachtingen, horeca, natuur en meer! Volg ons op social media voor meer leuke tips & updates binnen de Haven!