RECREËREN

PASSANTENHAVEN | BOOTJE HUREN

EEN HAVEN VOOR PASSANTEN EN BEWONERS

Ooit was het een wat verwaarloosde industriehaven tussen bedrijfspanden, nu heeft zich rond de Piushaven een prachtig stedelijk gebied ontwikkeld waar wonen, werken en watersport samengaan. Het is een echte buurt waar iedereen elkaar kent en watersporters op gemoedelijke wijze ontvangen worden. Het hele jaar liggen er historische, bewoonde vrachtschepen en in het watersportseizoen is het een vriendelijke en levendige passantenhaven met uitstekende voorzieningen.

EEN LEVENDIGE PASSANTENHAVEN IN HET HART VAN TILBURG

Het is misschien verrassend maar in Tilburg vind je de grootste stadshaven van Brabant. En daar is de stad maar wat trots op: al een paar jaar wordt met succes gewerkt aan het aantrekkelijker maken van de Piushaven.

De Piushaven is een uitstekende uitvalsbasis: op loopafstand van het centrum en toch midden in het groen. Dat maakt dat het voor passanten en winterliggers goed verblijven is in deze gastvrije stad!

BOOTJE HUREN

Lekker zelf het water op… om varend en of dobberend van het Tilburgse water te genieten! In beweging, de natuur beleven, drijvend een boekje lezen, een terrasje pikken of zelf een picknickmand meenemen, in de Piushaven is alles mogelijk!

Bekijk onderstaand met welke soort boot je zou willen varen en klik door voor meer informatie over o.a. kosten en reserveringen.