Bestuurslid aan het woord - Marly Hendrickx

Bestuurslid aan het woord - Marly Hendrickx

Het bestuur achter de BIZ streeft naar het creëren van een prettige woon- werk en leefomgeving waarbij de Piushaven een verbindende schakel vormt tussen stad en natuur. Marly Hendrickx, secretaris van de BIZ, heeft al vanaf 2016 haar hart verpand aan de grootste stadshaven van Noord-Brabant.

Mijn naam is Marly Hendrickx, secretaris BIZ en mede-oprichter BIZ. In 2016 heb ik samen met mijn partner de deuren van restaurant Harboury geopend. En in 2021 kwam dat onze Wijn & Traiteur winkel bij. Het openen van Harboury was voor mij de eerste kennismaking met de haven én Tilburg. Daarvoor heb ik veel jaren doorgebracht in de omgeving van Den Bosch. Die eerste tijd heb ik vaak op feestje te horen gekregen “wat ga je in Tilburg of all places doen. Waarom niet in Den Bosch”. Vanaf het eerste moment dat ik in de haven kwam heb ik daar mijn hart aan verpand en ook aan Tilburg. Zesde grootste stad van Nederland, een groot dorp (zeker de Piushaven) en doe maar gewoon zonder kapsones ervaar ik als een warme deken. Vanaf het begin voelde ik me betrokken én uitgedaagd om het kindje Piushaven te laten groeien tot een volwassen gebied waar iedereen trots op is. In de haven, in de stad en zeker ook daar ver buiten. Deze drijfveer heb ik nog steeds. Ik blijf me graag inzetten voor onze mooie Piushaven.

Zoeken nieuwe bestuursleden

Ben jij een enthousiaste ondernemer uit de Piushaven en wil je graag meehelpen om de Piushaven tot een succes te maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! We gaan graag het gesprek met je aan. Neem voor meer informatie contact op met: bestuur@@piushaven.nl