Whiskey op het water

Op 12 juli kan je met ons het water op voor een whiskyproeverij. Met maximaal 12 whiskyliefhebbers vertrekken we vanuit de Piushaven en toeren al ruikend en proevend zo’n 2,5 uur rond Tilburg met de Waterlander van Stichting Tilburg te Water.

Het thema is ‘water’. Water als belangrijk bestanddeel van whisky, maar ook als naamgever van het product: Usquebaugh, uisge beatha, aqua vitae, water of life, levenswater. Geen passender plaats dus om onze smaakpupillen te testen dan op het water. Jullie maken kennis met een zestal whisky’s en krijgen de bijbehorende water- en zeeverhalen te horen: van de haringkotters van Old Pulteney tot de mannen – The Wild Geese – die hun geliefde Ierland achter zich moesten laten op zoek naar een betere toekomst.

Praktisch De kosten zijn 27,50 p.p. voor 6 drams, de boottocht, de verhalen, de hapjes en alle verder gezelligheid die zich aandient. We vertrekken om 15:30 uur vanaf de draaibrug aan de Piushaven ter hoogte van de Hoevenseweg 2 (Hoek Prinsenhoeven / Hoevenseweg). Om 18:00 uur meren we af.

Om te reserveren stuur je een e-mail naar fredblans@gmail.com. Of bel: 06-81164382. Voor meer informatie ga je naar www.legbeforewicket.nl.

Het bericht Whiskey op het water verscheen eerst op Piushaven.