Vuurwerkshow aan de Piushaven tijdens jaarwisseling

De gemeente Tilburg heeft besloten vuurwerkshows te organiseren op verschillende locaties in de stad. Eén locatie daarvan is de Piushaven. Het belooft een schitterende jaarwisseling te worden, waar we met z’n allen kunnen genieten van een prachtige vuurwerkshow.

Knallend het nieuwe jaar in

De vuurwerkshow wordt verzorgd door Caffero: een organisatie met 30 jaar ervaring in exclusieve vuurwerkshows. Met vuurwerk, lasers, muziek en special effects ervaar je een geweldige show om nooit meer te vergeten. Dit alles op een veilige, milieubewustere manier. Er wordt alleen met duurzamere vuurwerksoorten, lasers en special effects gewerkt.

Kinderen genieten mee: extra show om 19.00 uur

Speciaal voor de kinderen wordt een extra vuurwerkshow georganiseerd. Om 19.00 uur genieten de kinderen samen met hun vrienden en familie van een schitterende vuurwerkshow aan de Piushaven.

Vooruitblikken op 2023

Het belooft een mooi jaar te worden! We kijken met een positieve blik naar 2023. We zijn volop bezig met de organisatie van allerlei evenementen. Zo stimuleren we de gezelligheid en saamhorigheid in ons mooie havengebied. We kijken ernaar uit om met z’n allen te genieten op en aan het water!

Let op: in de omgeving van de vuurwerkshows geldt een afsteekverbod voor particulier vuurwerk.