Villa Pastorie wint landelijke prijs voor gastvrijheid

Villa Pastorie is winnaar van de Hospitality Award, een hoofdprijs voor gastvrijheid in de horeca. Organisator Entree Magazine noemt het de Oscar van de Nederlandse horeca.

De prijsuitreiking was op het Mediapark in Hilversum en zoals bij alle ‘Oscars’ zijn er vele categorieën zoals Beste Hotel, Beste Restaurant, Beste Bartender.

Voor de Hospitality Award, voor gastvrijheid en originele concepten, had Villa Pastorie concurrentie van Fenix Food Factory uit Rotterdam, Wittern uit Veghel en East57 uit Amsterdam. Die visten achter het net, want de jury sprak mooie woorden over het Tilburgse Bed & Breakfast, restaurant, café en terras.

“Het bevlogen enthousiasme en de aangeboren gastvrijheid van de ondernemers is voelbaar zodra er een voet over de drempel wordt gezet! Met een eigenwijze aanpak en een persoonlijke invulling wordt de gast verrast, en ontstaat een ontmoetingsplek waar verhalen worden gecreëerd die bijblijven. Een huiskamer met bijzondere ‘logeerkamers’. Deze zaak ademt Hospitality en staat symbool voor een revival van ouderwetse warmte en gezelligheid!!

Concurrenten
“De meeste concurrenten zitten in de Randstad. Het is een cadeau dat wij in Amsterdam en omgeving opvallen en deze prijs krijgen. We zijn net een jaar open. Het is een waardering voor ons concept en de uitstraling. Ons uitgangspunt is: als bij ons thuis. De gasten komen achterom en ervaren een huiselijke sfeer. We denken out of the box. ‘s Zomers is er een barbecue voor de gasten en we hebben een lange tafel waar mensen eten wat de pot schaft.

Entree magazine is een samenvoeging van drie horecatijdschriften.

Het bericht Villa Pastorie wint landelijke prijs voor gastvrijheid verscheen eerst op Piushaven.