Verkoop 37 woningen Blok E Aan de Waterkant van start!

Op donderdag 29 september tussen 17.00 en 19.00 uur start de verkoop van blok E, van het project Aan de Waterkant. De bijeenkomst vindt plaats op het Stadsstrand aan de Twentestraat in Tilburg.

Blok E is duidelijk een zusje van de reeds gerealiseerde woningen en alweer het vierde woonblok van het project Aan de Waterkant waarmee Triborgh aanvangt. De woningen in Blok A van het project zijn al geruime tijd bewoond, Blok B wordt binnenkort opgeleverd en in september is de aannemer met de bouw van Blok C gestart. Er zijn in blok C nog maar enkele woningen beschikbaar en de interesse voor dit project zo groot dat we starten met de verkoop van Blok E.
Verkoop vindt plaats via De Bont Makelaardij uit Tilburg.

Je bent van harte welkom op donderdag 29 september a.s. vanaf 17.00 uur op het Stadsstrand. Hier kun je ter plekke de gerealiseerde woningen bekijken en de verkoopbrochure ophalen. Na 29 september is alle informatie over de woningen in Blok E ook te vinden op onze website ( http://debontmakelaardij.nl/)en via De Bont Makelaardij, tel. 013-5801867

Het bericht Verkoop 37 woningen Blok E Aan de Waterkant van start! verscheen eerst op Piushaven.