Vacature Programma coördinator Piushaven

Programma coördinator Piushaven

Bestuur Stichting Piushaven Levend Podium is op zoek naar een zelfstandig professional die op korte termijn als coördinator van het activiteitenprogramma Piushaven Levend Podium bijdraagt aan de versterking van de Piushaven.

Functieomschrijving
Jij adviseert het bestuur van de Stichting Piushaven Levend Podium en coördineert en mede initieert een activiteitenprogramma dat gericht is op het versterken van de Piushaven als gebied waar wonen, werken en recreëren samengaan. Uitgangspunt hierbij is dat de activiteiten een sympathiek, vriendelijk en zo mogelijk een nautisch karakter hebben en geen afbreuk doen aan de natuurwaarden van het gebied. Je ziet erop toe dat dit programma kwalitatief hoogwaardig wordt uitgevoerd. Je onderhoud nauwe contacten met een veelheid van (sociaal-) culturele organisaties en -ondernemers, vrijwilligers en productiebureaus.

Jij bent een bruggenbouwer die alle betrokken partijen samenbrengt. Je bezit sterke communicatieve vaardigheden op elk niveau, spreekt de taal van zowel ondernemers en  overheid als die van culturele organisaties, bewoners, vrijwilligers en bezoekers. Je bent in staat mensen te ondersteunen en te enthousiasmeren en bent als programma-coördinator de verbindende schakel tussen de verschillende partijen. Samenwerking vind je belangrijk, verbinden zit in je aard en je bent vindingrijk in het ontwikkelen van ideeën die het imago en de uitstraling van de Piushaven kunnen verdiepen.

Om de Piushaven te promoten onderhoud je goede contacten met de pers en ben je handig met sociale media. Je bent geen negen tot vijf type en vindt resultaat belangrijker dan de tijd die je erin steekt.

Vergoeding
Je werkt als zzp’er voor een periode van een jaar, met mogelijk een vervolg bij succes. Het richtbedrag voor de honorering van de werkzaamheden bedraagt € 15.000,- tot € 20.000,- (excl. BTW) op jaarbasis.

Profielschets kandidaat
Bekend met het netwerk van (sociaal-) culturele organisaties en ondernemers in Tilburg en wijde omgeving
Creatief en innovatief
Ervaring in het organiseren van kleine en middelgrote publieksevenementen Inlevingsvermogen in ondernemers, bewoners en andere belanghebbenden in de haven
Uitstekende communicatieve vaardigheden en goede beheersing Nederlandse taal
Bekend met office-programma’s, beheer website en nieuwsbriefsysteem
Vaardig met sociale media
Organisator, uitvoerder, doener
Zelfstandig kunnen werken als zzp’er
Resultaatgericht met een zakelijke aanpak

Ben jij deze verbinder en coördinator? Heb je een aantoonbaar netwerk in Tilburg en affiniteit met de Piushaven?

Reageer dan voor maandag 26 februari 2018 per mail naar info@piushaven.nl

Je reactie bestaat uit een motivatie waarom jij de persoon bent die we zoeken (maximaal 2 A4) en uit een uitgebreid CV.
Na een eerste selectie worden geschikte kandidaten uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek met een vertegenwoordiging van het bestuur van de Stichting Piushaven Levend Podium. Deze gesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 7 maart of vrijdagmiddag 9 maart 2018.

logo_pay_off_PMS

 

Reacties zijn niet meer mogelijk