*update* Kinder-bouwspeelplaats 2018

*update* inschrijving kan alleen tijdens de inschrijfavond 26 september (vandaag)van 19.00-20.30 uur in Wijkcentrum Koningshaven, Kruisvaardersstraat 32c.

Kinderbouwspeelplaats Piushaven is een jaarlijks terugkerende activiteit tijdens de herfstvakantie voor kinderen van 6 tot 12 jaar uit de wijken om de Piushaven. De tijdelijke bouwspeelplaats heeft als doel kinderen op een actieve manier te betrekken bij het bouwen en de veranderingen in het gebied. Het thema dit jaar is Ontdekstad

Vlak achter de Piushaven bouwen kinderen aan hun eigen stad van pallets en ander gebruikt hout. Een stad waarin kinderen van alles ontdekken over bouwen, timmeren en techniek. Daarnaast is er volop ruimte voor creatieve uitspattingen in en om de hutten.

Datum: ma 15 t/m vrij 19 oktober dagelijks van 11.00 u tot 16.00 u

Locatie: Fatimastraat, ter hoogte van de parkeerplaats van de AaBe Fabriek

Deelname: kinderen van 6 t/m 12 jaar uit de wijken om de Piushaven

Aanmelden: Kan alleen tijdens de inschrijfavond op 26 september van 19.00-20.30 uur in Wijkcentrum Koningshaven, Kruisvaardersstraat 32c.

Zorg dat je het inschrijfformulier ingevuld bij je hebt en contant geld om de betaling te voldoen. Klik op deze LINK voor het inschrijfformulier

Kosten:  € 6,00 per dag, direct te voldoen op de inschrijfavond
Betaling ook mogelijk via de Meedoenregeling  of door te komen helpen!

Helpen: alle hulp is welkom bij de Kinderbouwspeelplaats: kinderen begeleiden, creatieve inbreng, sterke mannen, ‘catering’, hout enz.

Voor vragen of aanmelding als vrijwilliger kun je terecht bij [email protected]

 

Het bericht *update* Kinder-bouwspeelplaats 2018 verscheen eerst op Piushaven.