Twips! opent Brugwachters bij de Buren concertreeks

Donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, starten we weer met de serie ‘Brugwachters bij de Buren Concerten’ in de binnentuin bij Villa Pastorie. Het muzikale gezelschap Twips! bijt de spits af.

Het energieke muzikale trio Twips! rond de Tilburgse zanger/accordeonist Peter Faber neemt komende donderdag het eerste Brugwachters bij de Buren concert van dit jaar voor z’n rekening. Voor het vierde jaar op rij presenteert Piushaven Levend Podium de gezellige reeks openluchtconcerten in de tuin van Villa Pastorie aan de Hoevenseweg. Twips! speelt niet alleen vóór, maar liefst ook mét het publiek. In een show waarin je voortdurend op het verkeerde been gezet wordt speelt het trio op authentieke instrumenten een hip en herkenbaar repertoire – Nederlandstalig, maar ook liedjes van bijvoorbeeld Rihanna, Adele en Caro Emerald… in een spetterend nieuw jasje.

Geen brugwachters op het podium dus? “Nee”, zegt brugwachter Piet Maas, “we vonden het tijd voor een beetje frisse muzikale wind. Drie van de vier concerten dit seizoen zijn brugwachterloos. Alleen voor het laatste concert zullen collega Beewee Nederkoorn en ik zelf het podium betreden, om tijdens de Zing Wa Da Ge Wilt-show diverse vocale amateurtalenten te begeleiden.”

Zie ook: www.villapastorie.nl

Het bericht Twips! opent Brugwachters bij de Buren concertreeks verscheen eerst op Piushaven.