Stadsstrand opent 2 mei

Vanaf 2 mei kan jong en oud weer genieten van zon en zand bij het enige Tilburgse Stadsstrand! Dit seizoen is er weer vanalles te beleven. Yogalessen buiten, kleding swamp partys, vinyl ruil beurzen, Airtime, Skate Clincs, stille disco en vluchtelingenverhalen op het strand.

Wekelijkse activiteiten
Maandag: Langzaamaan-dag

Met het weekend net achter de rug houden we de maandag graag simpel. Niet te veel poespas maar gewoon lekker chillen op het strand. ’S Avonds een vorkje meeprikken op het strand behoort tot de mogelijkheden, geen gerechten van de kaart maar gewoon lekker eten wat de pot schaft voor een klein prijsje.

Dinsdag: Akoestische dinsdag

De dinsdag staat in het teken van gezelligheid en intimiteit, lekker wegdromen bij het kampvuur met op de achtergrond de warme akoestische klanken van Tilburgs muzikaal talent dat op deze dag de ruimte krijgt om zichzelf te presenteren.

Woensdag: Kiddies Day

Op woensdag zal er wat meer aandacht zijn voor onze kleinere bezoekers. Papa en mama kunnen even onbezorgd genieten op het strand, de kids worden bezig gehouden met verschillende activiteiten.

Donderdag: Cultuur-dag

Naast akoestische optredens op dinsdag zal er op de donderdag ruimte zijn voor theater en cultuur. Exposities, strand-theater, verhalenvertellers, live-art etc. Kortom: Tilburgse creativiteit die tot leven komt op het strand.

Vrijdag: weekend-bbq-kickoff

Iedere vrijdag staat er natuurlijk een nieuw weekend voor de deur, dat was al langer bekend maar het weekend inluiden bij Waterjump zet meteen de juiste toon. Een welverdiende vrijdag-middag-borrel, aangevuld met de lekkerste hapjes van onze BBQ en de ongedwongen Waterjump-sfeer staan garant voor de perfecte weekend-kick-off.

Zaterdag: Verrassend nieuw

Verrassend nieuw staat garant voor vernieuwende muziek en ouderwetse Waterjump gezelligheid!

Zondag: Beach Yoga

Elke zondagochtend om 11 uur verzorgen de docenten van Yogacentrum Tilburg een yogales op het strand bij waterjump. Elke week wat anders: hatha, vinyasa flow, ashtanga of bijvoorbeeld yin yoga, met 1 keer per maand een extra kinder yoga les. Kruk, crack, jong of oud voor iedereen geschikt. De les is op donatie basis (opbrengst gaat naar stichting broodnodig).

Meer informatie

Het bericht Stadsstrand opent 2 mei verscheen eerst op Piushaven.