Culturele wandelingen in de Piushaven

16 en 17 oktober 20.00u – 22.00u

16 en 17 oktober vindt de eerste editie plaats van Promenade Piushaven.

Een nieuw initiatief van Piushaven Levend Podium i.s.m. BOUWplaatsJOUWplaats en de Tilburgse makers  De Kwekerij, Goed is Goed producties, Bouwjaar ’84 en Iksperiment.

Samen maken zij vier keer per jaar een op maat gesneden culturele wandeling door de Piushaven. Met zes verschillende acts, variërend van circus, theater, muziek, dans tot dichtkunst. Op bijzondere en wisselende locaties, zowel binnen als buiten. Elke editie staat een andere maker aan het roer. De eerste keer is Boy Jonkergouw van Goed is Goed Producties de productieleider.

Judith van Loon, programmaleider Piushaven Levend Podium: “Erg leuk om samen met goede Tilburgse makers het publiek de Piushaven op een andere manier te laten beleven. Deze talenten werken vanuit de BOUWplaats, een creatieve broeiplek en tevens start- en eindpunt van elke wandeling. Er valt nog steeds veel te ontdekken en te verbinden hier. Ook de ontwikkelaars, ondernemers en horeca Piushaven werken mee, waardoor het hele gebied echt een levend podium wordt.”

Het concept werkt zoals bij de bekende L’Avventura stadswandelingen. Per avond kunnen vier groepen van veertig personen deelnemen. Zorg dus dat je er op tijd bij bent.

Een kaartje kost € 12,50. Vooraf reserveren via promenadepius@gmail.com of 06-52658881
Elke wandeling start en eindigt bij de BOUWplaats aan de Galjoenstraat 37.

Wandel elk seizoen mee met de nieuwste Promenade Piushaven en laat je verrassen door inspirerende acts op bijzondere en wisselende locaties in de Piushaven.

Het bericht Promenade Piushaven verscheen eerst op Piushaven.