Vanaf  komende zondag biedt Eethuis Twintig elke eerste zondag van de maand een podium voor jonge singer-songwriter talenten. Een nieuw Piushaven initiatief en mooie samenwerking met Fontys Rockacademie. De gedreven Thomas Inderfurth, eigenaar van Eethuis Twintig, werd afgelopen zomer geraakt tijdens een optreden van Emily La Haye (studente Rockacademie) tijdens Piushaven Lazy Lounge en wilde direct meer van dit soort talenten in zijn zaak.

Tilburg barst van het talent
Thomas:  “ik vind dat Tilburg barst van het talent niet alleen in de singer- songwriter scene maar over het algemeen. Persoonlijk ben ik erg fan en gecharmeerd van singer- songwriters. Het feit dat deze stroming perfect past binnen de setting en het Eethuis Twintig gevoel, maakt dat ik hen graag een podium bied. Samen met Piushaven Levend Podium en Fontys Rockacademie kunnen we laten zien dat Tilburg een mooie stad is waar binnen verschillende stromingen samen gewerkt wordt.

Ook een mooie aanvulling op de Falcon Cultuurzondagmiddagen elke laatste zondag van de maand.”

Tim Koehoorn en Ysa
Elke eerste zondag van de maand treden twee talentvolle studenten op. Komende zondag bijten Tim Koehoorn en Ysa de spits af.
Tim Koehoorn (20) is singer-songwriter. Deze beroepskwibus serveert een potpouri van pop uit de jaren tachtig en negentig. Scherpzinnige hersenkronkels en ongeremd sentiment. De grote vragen des levens worden niet beantwoord, maar de liedjes zijn gemeen en gemeend
Isabella van Beek, oftewel Ysa, maakt eletronische popsongs met invloeden van reggae en jazz. De combinatie van een lijzige stem en energieke muziek zorgt voor verfrissende sterke songs. Ysa ademt een sterke energie.

Voor meer informatie over de programmering komende maanden zie www.eethuistwintig.nl

Het bericht Piushaven Sessies verscheen eerst op Piushaven.