Bewoners en Horeca Piushaven willen zondag 30 december samen met jou, je familie, de kinderen en vriendjes en vriendinnetjes 2018 uitluiden. Hoe? Op een feestelijke, winterse manier met glühwein, warme chocolademelk, Schrobbelèr, oliebollen en vooral veel gezelligheid. We maken er een gezellige wenslichtjesborrel van!

Wenslantaarn

Omdat we iedereen een warm hart toedragen, kun je bij ons een waterlantaarn (biologisch afbreekbaar) kopen met een wenskaartje erbij. Zodra het donker is worden deze ‘wenslantaarns’ te water gelaten. Zo verandert de Piushaven voor eventjes in een zee van licht met honderden wensen voor iedereen die jullie een warm hart toedragen. De opbrengst van de verkoop van deze lantaarns doneert Horeca Piushaven grotendeels aan de Quiet 500 in Tilburg. De waterlantaarns zijn verkrijgbaar voor € 5,00 per stuk.

Max van Zon, die altijd onze Piushaven schoon houdt, zorgt dat alle waterlantaarns weer uit de Piushaven worden gehaald. Ook Max gaan wij steunen met zijn doel om het water van de Piushaven schoon te houden.

Dus heb jij een bijzondere wens voor jezelf, een familielid of vriend? Of heb je gewoon zin in een winterse middag vol warmte? Kom dan zondag 30 december naar de Piushaven (verzamelen thv Haevens Kitchen). Horeca Piushaven zorgt dat de glühwein en chocolademelk vanaf 16.00 uur warm voor je klaarstaan!

Samen één Piushaven!

Het bericht Piushaven gloeit! verscheen eerst op Piushaven.