Op woensdagmiddag 26 juli kleurt de Piushaven GEEL!

In samenwerking met SOEQ, gemeente Tilburg (evenementen), Piushaven, Horeca Piushaven en Citymarketing organiseert het Ronald McDonald Huis in Tilburg de “Tilburgse Badeendenrace”

Tijdens de Tilburgse Kermis op woensdagmiddag 26 juli kleurt de Piushaven vrolijk geel. Aansluitend aan de kinderspeurtocht, die speciaal eindigt in de Piushaven zullen 15.000 knalgele badeendjes* de race met elkaar aangaan om als eerste over de streep te komen.  

Er worden die middag door het Ronald McDonald Huis 15.000 gele badeendjes* te water gelaten voor een ludieke race. De badeendjes zijn voorzien van een uniek startnummer en u krijgt bij “adoptie” van een badeendje zijn corresponderend nummer als lot.
Rond 16.00 uur valt het startschot en gaat de race van start. Via een ludiek parcours kan het publiek vanaf de kade “hun” eendjes aanmoedigen. Er zijn mooie prijzen te winnen. Het 1e badeendje dat over de finish komt is de winnaar van de 1e prijs, 2e eendje de winnaar van de 2e prijs etc. etc

De badeendjes kunnen worden “geadopteerd’ voor de race voor 5€ per lot, door iedereen die het Ronald McDonald Huis in Tilburg een warm hart toedraagt.  Via de website en op aangegeven locaties kunt u voor deze grappige loterij** een lotje kopen.

Doet u ook mee om de haven geel te laten kleuren en inhoud te geven aan dit leuke evenement? U helpt hier direct ons Ronald McDonald Huis in Tilburg mee. Alvast heel hartelijk dank voor uw deelname!! Ennnn zegt het voort!!!  Like onze facebookberichten en houdt vooral de prijzen in de gaten en de datum waarop de start van de verkoop bekend wordt gemaakt….. wordt vervolgd!

Meer informatie over deze badeendenrace vindt je op badeendenracetilburg.nl en op Facebook: https://www.facebook.com/BadeendenraceTilburg.

*Deze badeendjes zijn door de organisatie duurzaam en milieubewust gehuurd. Ze zijn al 50 keer hergebruikt voor de race voor goede doelen en kunnen nog vele malen mee. Ze zijn eigendom van de Rotary en worden gehuurd en gebruikt voor die dag. Daarna worden ze weer allemaal verzameld en teruggebracht naar de eigenaar. Kijk voor meer informatie op badeendenracetilburg.nl

**De opbrengst van deze Tilburgse badeendenrace komt volledig ten goede aan ons Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant in Tilburg.

Datum: 26 juli 16.00u
info: www.badeendenracetilburg.nl of www.facebook.com/badeendenracetilburg
locatie: noord kade ter hoogte van steigers Vendelierspark

 

Het bericht Op woensdagmiddag 26 juli kleurt de Piushaven GEEL! verscheen eerst op Piushaven.