Nieuwe ondernemers aan de Piushaven

Eind april 2015 heeft internetmarketingbureau WebIDs voet aan wal gezet in de Piushaven. Inmiddels is het nieuwe pand in de voormalige Graanfabriek ingericht en hebben de werknemers achter hun bureau plaatsgenomen. Eigenaren Stef van der Linden, Max Van-Leeuwen en Jildert Visser zijn erg blij met deze stap: ‘De Piushaven is een inspirerende plek vol creativiteit en nieuwe concepten, een plek waar wij ons anker graag uitgooien’.  

Een imposant gebouw, een prachtige buurt en óók nog vlak aan het water. Stuk voor stuk drijfveren die WebIDs naar de Piushaven trokken. WebIDs heeft een hele tijd in de wijk achter de Piushaven gevestigd gezeten. Dat het internetmarketingbureau zich ooit naar een pand midden in de bedrijvigheid van de wijk zou verplaatsen, hadden Stef, Max en Jildert van tevoren niet verwacht.

Het vernieuwende karakter van de Piushaven sluit perfect aan op de werkzaamheden van WebIDs. Het internetmarketingbureau is expert op het gebied van marketing 2.0. Online marketing is voor veel bedrijven nog altijd een vaag begrip waar ‘iets’ mee moet worden gedaan. WebIDs neemt al die internetzorgen uit handen en ontwikkelt een passende online strategie voor ieder bedrijf.

Het bericht Nieuwe ondernemers aan de Piushaven verscheen eerst op Piushaven.