Nieuw lifestyle-restaurant in de Piushaven

Restaurant en interieurwinkel in één: Eethuis Twintig opent op 10 mei haar deuren. Oprichters Sannie Post en Adriënne Pijnenburg staan aan het roer van deze bijzondere horecagelegenheid gevestigd in de oude regenkledingfabriek Falcon aan de Piushaven.

Chef-kok Sannie Post zwaait de scepter in de keuken. Haar menukaart biedt een uitgebreide keuze aan gerechten gemaakt van streek- en seizoensproducten. Volgens Post zijn mensen met bijzondere dieetwensen of allergieën van harte welkom. Haar keukenbrigade kookt desgewenst glutenvrij, lactose vrij, zoutloos of veganistisch. “Ons lifestyle-restaurant vormt, door de unieke locatie in het oude Falcongebouw en bijzondere inrichting, een warme uitvalsbasis waar iedereen welkom is om te eten, borrelen, winkelen, ontspannen en genieten. Voor Adriënne en mij is het een droom die uitkomt.” Aldus Post.

Oog voor kleur, interieur en design
Eethuis Twintig is óók een interieurzaak. Grafisch vormgever en mede-eigenaar Adriënne Pijnenburg heeft een bijzonder oog voor kleur, interieur en design. Pijnenburg is om die reden verantwoordelijk voor de eigentijdse – en wisselende – inrichting en het winkelgedeelte. Pijnenburg: “Interieur- en designliefhebbers voelen zich, hopelijk, direct thuis bij Eethuis Twintig. Mijn liefde voor vintage en design (waaronder diverse Scandinavische merken) komt tot uiting in het interieur en het winkelgedeelte”. Pijnenburg en Post benadrukken dat het Falcongebouw onderdak biedt aan meerdere ondernemers, zoals bloemenzaak Fiori, keukenzaak Undici, bakkerij Bikken & Bakken, hoedenontwerper Daffy de Vyldre en anderen. Post: “Een bezoekje aan Eethuis Twintig houdt dus niet op bij onze drempel. We delen deze plek met andere ondernemers en creatievelingen, waarmee we onze krachten bundelen!

Meer informatie

Het bericht Nieuw lifestyle-restaurant in de Piushaven verscheen eerst op Piushaven.