Een laagdrempelige knusse makersmarkt boordevol creatieve ondernemers, lokaal talent, lekker eten en drinken en natuurlijk muziek!

Er is een verassende variatie aan mode, vintage, upcycle-art, design, meubels, tassen, verlichting en accessoires. Ook vind je een hoop lekkers uit lokale keukens en bakkerijen. Je kunt proeven van huisgemaakte appelcider, een kijkje nemen in verschillende ateliers en luisteren naar talentvolle singer-songwriters.

Waar: BOUWplaats Galjoenstraat 37

Tijd: 12.00-17.00 

Wanneer: de laatste zondagen: 24 april, 29 mei

Meer informatie: www.facebook.com/BOUWplaats, www.bouwplaatsjouwplaats.nl

Wil jij ook op de MARKT staan? Meld je dan aan op: bouwplaatsmarkt@gmail.com

Hieronder een aantal deelnemers aan de maandelijkse BOUWmarkt:

Ambianse – Yvonne Brockbernd Ambianse is de plaats om leuke sieraden, spullen voor thuis, of kadootjes te vinden. Op mijn website vindt u voorbeelden van mijn creaties en andere informatie. Als u een verzoek of vraag heeft of als u simpelweg contact op wilt nemen, doe dat dan gerust! In de BOUWplaats Kantine serveer ik ook lekkere koffie, taartjes, koeken, soep, thee en een drankje voor wie wil! Ook kan ik voor u catering verzorgen voor een feestje! Kijkt u dus rustig eens bij mij in de gezellig ingerichte koffiekantine op de BOUWplaats rond.

Met vriendelijke groetjes en misschien tot snel!

Yvonne +31 6 33 93 39 97 www.ambianse.nl yvonnebrockbernd@hotmail.com

bij Diana- Diana van Westerloo De vintage dameskledingwinkel voor de zelfbewuste vrouw! Hier vind je mooie merken, verkrijgbaar vanaf maat 44. Wil je meer informatie, bekijk dan de promotie video: “Bij Diana” U kunt bij ons helaas niet pinnen maar wel gratis parkeren en ook nog een heerlijke koffie of thee met taart genieten in de Kantine waaraan mijn winkeltje grenst!

Openingstijden bij Diana zijn: woensdag 13:00-17:00 zaterdag 10:00-17:00. Natuurlijk kunt u ook op afspraak komen, bel dan graag van te voren 06-28156765.

www.facebook.com/Bij-Diana redroze_82@hotmail.com

Funky-Junk- Wieke Bols In mijn gezellige atelier, gelegen in de BOUWplaats aan de galjoenstraat in Tilburg, nodig ik je van harte uit om een workshop pallet- of boomstambord schilderen te komen volgen. Tijdens deze workshop leer je zelf hoe je mooie strakke letters kan schilderen. Ik geef je tips en leer je technieken om dit zo netjes mogelijk te doen en ga je uiteindelijk naar huis met een super origineel bord voor in huis of in de tuin/balkon (ze zijn dus ook geschikt om buiten te hangen).

De borden die ik gebruik zijn gemaakt van gerecycled (pallet)hout of stoere robuuste Douglas houten planken, met of zonder schors.

facebook.com/nlfunkyjunk www.funky-junk.nl funkyjunk.nl@hotmail.com

De SpeltHeld – Dhinand Kleine De SpeltHeld is ontstaan tijdens het boodschappen doen. Elke week liep de SpeltHeld zich te verbazen wat er in producten zit aan bewerkte grondstoffen. Weet jij nog wat gehydrolyseerd eiwit is en wat het doet? En wat doet dextrine (een bijproduct van tarwe) precies in een limonadesiroop? En waarom zit overal suiker in? Zelfs in een pot bolognese saus, terwijl ik nog nooit suiker ben tegengekomen in een recept voor bolognese saus.

Verder is de SpeltHeld van mening dat de consument, jij dus, zelf genoeg informatie kan vinden waarom je zou kiezen voor producten van de SpeltHeld. Dus af en toe een speltbrood van de Speltheld als ontbijt en speltpasta voor het avondeten is een welkome en gezonde afwisseling. En verder vooral niet vergeten,.. Het is lekker.

www.despeltheld.nl info@despeltheld.nl

Vervolgensherontwerp Overvloed als uitdaging In tijden van overvloed is het tijd om te herzien. Vervolgens Herontwerp geeft een nieuwe functie aan allerlei gebruikte voorwerpen, in de hoop te inspireren tot een creatieve blik op de wereld. Deze herontwerpen van alledaagse en vintage spullen zijn vaak uniek en vallen op door hun eenvoud.

www.vervolgensherontwerp.org

Rooie draak Rooie draak maakt pure, speelse en hartverwarmende recycle-art. Eigenzinnige, duurzame creaties, gemaakt met veel oog voor detail. Rooie draak vindt het een uitdaging om in alles iets nieuws te zien.

Facebook.com/Rooiedraak www.rooiedraak.nl

Het bericht MARKT #4 verscheen eerst op Piushaven.