Loveboat⁷ dis of hommage?

Loveboat​⁷
Op de 7e dag van de 7e maand presenteren de 7 stadsdichters van Tilburg, J​ACE van de Ven, Frank van Pamelen, Nick J. Swarth, Esther Porcelijn, Cees van Raak, Jasper Mikkers en Martin Beversluis ​7 gedichten over Love Boat, een drijvend lichto​bject dat sinds kort in de Piushaven ligt. Love Boat is omstreden. Wat vinden de stadsdichters hier van? Zij geven hun (ongezouten?) mening in de vorm van een gedicht. Naast de stadsdichters zijn Ferry van de Zaande en Hans d’ Olivat van de partij. Er wordt gedicht, geslammed, gefulmineerd maar vooral veel gelachen.

A Travellers Tale
Voorafgaand aan Loveboat⁷ geeft het duo Eric van der Westen (contrabas) en Aron Raams (gitaar) een optreden. Onder de naam A Tavellers Tale trekken zij met veel succes langs de internationale podia. In de studio en bij optredens nodigen ze gastmuzikanten uit. Op 7 juli zijn dat Ferdi Lancee (gitaar) en Joël Botma (bügel en trompet).
Dit belooft een bijzonder concert te worden!
Meer over A Travellers Tale:
Spotify
Youtube

afterparty: Partyboat ​⁷
Het kaartje voor het programma geeft ook toegang tot de aansluitende afterparty.
Dj Henk the Hype (Jazzjunkies, Soulsonic) serveert grooves & beats met invloeden uit jazz funk en exotica. Alles vers van vinyl.
Opgelet! verdwaalde dichters kunnen de avond verstoren …

Zowel Loveboat⁷ als A Travellers Tale vinden plaats in het F​alcon gebouw ​aan de Piushaven. Vanaf 19.30 zijn bezoekers welkom. Om 20:00 uur begint het programma.  Vanaf 22:00 uur gaat de afterparty van start in P​artycentrum de Albatros ​enkel tientallen meters verder.

Tickets
Ticket Loveboat⁷ + Partyboat ⁷ 7,50 excl. service kosten
Lokatie F​alcon gebouw ,​ open 19:30 – aanvang 20:00 einde 22:00 uur

Partyboat 5,00 excl. service kosten
Lokatie P​artycentrum de Albatros ​aanvang 22:00 einde 02:00 uur

Het bericht Loveboat⁷ dis of hommage? verscheen eerst op Piushaven.