Eerste schetsen nieuwe woontoren “Aan de Waterkant” besproken door Planteam Piushaven

Afgelopen week zijn de eerste schetsen van de nieuwe woontoren van het project “Aan de Waterkant” door Architect Bert Dirrix (bureau Diederen Dirrix) aan het kwaliteitsteam van de Piushaven getoond.

De toren neemt een prominente positie in het project “Aan de Waterkant” in. De toren wordt direct aan het Wilhelminakanaal gesitueerd en toekomstige bewoners kijken tot ver in natuurgebied Moerenburg. Een rustige plek, met de gezellige drukte van de Piushaven op steenworp afstand. 

In september gaat Triborgh Gebiedsontwikkeling samen met architect Dirrix, op basis van de schetsen aan de slag met geïnteresseerden. Triborgh biedt toekomstige bewoners de unieke kans om zelf mee aan de ontwerptafel te zitten en aan te geven wat zij belangrijk vinden voor de woontoren en hun appartement.  

De ontwerpbijeenkomst vindt plaats in september 2016, een exacte datum dient nog te worden gepland. Na de ontwerpsessie gaat de architect aan de slag om de wensen daar waar mogelijk, in het ontwerp te verwerken.

Inschrijven voor de ontwerpsessie is nog mogelijk. Geïnteresseerden kunnen hiervoor het inschrijfformulier op de website www.aandewaterkant.nl invullen of contact opnemen met De Bont Makelaardij 013-580 1867.

160630 Schets woontoren Aan de Waterkant - Tilburg 1 160630 Schets woontoren Aan de Waterkant - Tilburg 2

Het bericht Eerste schetsen nieuwe woontoren “Aan de Waterkant” besproken door Planteam Piushaven verscheen eerst op Piushaven.