Kade Zuid Interieur

Piushaven 1D
5017 AN  
Tel. 013 208 3144 
 info@boot013.nl

25 jaar geleden heeft de interieurbranche ons gegrepen en nooit meer los gelaten! Nieuwe producten inkomen en inspiratie op doen op interieurbeurzen in Europa en Azië, de bekende ‘inkoop-hotspots’ maar juist ook de onbekende adressen, waar unieke items te vinden zijn. Het contact met klanten, leveranciers en producten. Het is een wereld die nooit gaat vervelen!

Het werken met kleuren en natuurlijke materialen zoals hout, staal, leer en stoffen maar ook de minder voor de hand liggende materialen als (plexi-)glas en LED verlichting. Nieuwsgierig op zoek naar de mogelijkheden van het bewerken en combineren tot een meubel of decoratief stuk. Of juist een praktische toepassing zoals akoestische oplossingen.

“Onze klanten dromen van een uniek interieur. Veel interieurs, vooral de zakelijke, lijken erg veel op elkaar. Ze doen mij vaak aan winkelcentra denken waar iedere franchiseformule op dezelfde plek lijkt te zitten. Een uitzonderlijk interieur vraagt om de juiste meubels, kleur- en materiaalgebruik maar ook om een persoonlijke ’touch’. Zo krijgt het een eigen gezicht en sfeer. Het toevoegen van maatwerk of een bijzonder object kan hier vaak net het verschil in maken.”