Inza’s Seoulkitchen

Inja Koelemeijer is in Tilburg bekend van haar eerlijke en authentieke Koreaanse gerechten op de stadscamping en de Pop Up Seoulkitchen in het Deprez. Komend weekend tovert ze hal 1 van de oude Janus Metaalfabriek (BOUWplaats) in de Galjoenstraat om tot een heus Koreaans tafel bbq restaurant. Heel anders dan de bbq die wij gewend zijn.

Mix van Koreaanse Bulgogi, Tilburgse Speltheld en Goei Eete
Inza’s Seoulkitchen werkt met verse producten uit de buurt en typische Koreaanse ingrediënten die over worden gevlogen uit Korea. Gasten kunnen genieten van Bulgogi, Samgyupsal en/of een veggie variant met groente en paddestoelen. Voor €25,- p.p. krijg je vlees, groente, diverse bijgerechten (banchan), rijst en een heerlijk toetje van de Speltheld met een Koreaanse twist. Je kunt ter plaatse je bbq tafel á la carte aanvullen met een pittige, warme stew (Chigae), extra banchan of rijst.

Ook warme Lounge en Spoenk  in de BOUWplaats
De Pop Up vindt plaats in hal 1 van de Bouwplaats aan de Galjoenstraat 37 in de Piushaven. De ruimte wordt behaaglijk verwarmd met houtgestookte rocketstoves. Op vrijdag met een lounge muziekje en op zaterdag draait Marlusha van Spoenk wereldmuziek.

Reserveer en probeer
Een unieke kans om dichtbij huis de Koreaanse keuken uit te proberen! Graag van te voren reserveren op www.inzas.nl (Er zijn nog plaatsen beschikbaar)

Tot ziens in de Bouwplaats bij Inza’s pop up!

Inza's Seoulkitchen 1

Het bericht Inza’s Seoulkitchen verscheen eerst op Piushaven.