Grand Opening van de AaBe Fabriek

Op zaterdag 30 september is het feest in de AaBe Fabriek! Met talloze feestelijke activiteiten en acties wordt de AaBe Fabriek officieel geopend. Als publiekstrekker komt The Voice of Holland-winnares Maan optreden!

Tijdens deze dag is er in de AaBe Fabriek van Tilburg van alles te beleven. Er is een gevarieerd programma samengesteld met onder andere een kinderplein, diverse muziekoptredens, individuele winkelacties en demonstraties en een horecaplein vol foodtrucks van de verschillende restaurants uit de Piushaven. Voor jong en oud, er is voor ieder wat wils!

Als klap op de vuurpijl feest The Voice-winnares Maan tijdens de opening van de AaBe Fabriek gezellig mee. In 2016 won zij The Voice of Holland en dit jaar deed zij mee aan het televisieprogramma ‘Beste Zangers’. Daarnaast danst ze er dit moment op los in het televisieprogramma Dance Dance Dance! Het belooft dus een spectaculair optreden te worden dat je niet wilt missen! Haar optreden begint om 15.15 uur.

Maan 2016_XL (2)

De Grand Opening van de AaBe Fabriek vindt plaats van 10.00 tot 17.00 uur. Kom gezellig langs en ontdek wat de AaBe Fabriek te bieden heeft!

Winkelcentrum met historie!
De AaBe Fabriek mag zich met een historisch karakter en ruim 31.000 m 2 aan vloeroppervlak dé blikvanger van de regio noemen.

Het huidige winkelaanbod van ruim 30 winkels bestaat onder meer uit: Beter Bed, Henders & Hazel, Xenos, Eyewish, Zeeman, Blokker, BCC, Leen Bakker, Kruidvat, Toys XL, Kwantum, Roobol en Big Bazar. Daarnaast zijn de supermarkten Jumbo en Lidl aanwezig. Voor de bezoekers valt er op de AaBe Fabriek veel te zien, te beleven, te winkelen en inspiratie op te doen. Er zijn 750 gratis parkeerplaatsen voor de deur en in het gehele winkelcentrum is er gratis Wi-Fi aanwezig. Ook vinden er regelmatig activiteiten en live evenementen plaats. De AaBe Fabriek is zeven dagen per week geopend. Kijk voor de openingstijden op www.aabefabriek.nl.

Het bericht Grand Opening van de AaBe Fabriek verscheen eerst op Piushaven.