Grand opening BOUWplaats Galjoen

Een project in de Galjoenstraat Tilburg gericht op de ontwikkeling van de voormalige Janusloodsen tot creatief woon&werkgebied. In het weekend van 12/13/14 september is de GRAND OPENING van alle deelnemers gezamenlijk.

De BOUWplaats komt nu al tot leven, sterker nog, de BOUWplaats zit al bijna vol! Er wordt druk gebouwd, geklust en ingericht door de verschillende deelnemers want de meesten willen vanaf september van start in hun nieuwe werkplaats. En dat moet gevierd worden:

Vanaf september wordt ernaar gestreefd om dagelijks open te zijn tussen 10u en 19u voor een kopje koffie, flexwerken en tuinieren. Daarnaast zal het programma gaandeweg steeds meer ingevuld worden i.s.m. de Bomenlounge, Fablab013 XL, de Kwekerij, Victor Zorro, Goed is Goed, Joel Toeange, PortAgora, GeertJan van Ouwendorp, Merijn Denkers, Mark Reuvers, Rik van Stegeren, Marisa Goedhart, Bouwjaar 84, Janus-Design, Urban Tastin’, Buurtbierbrouwerij FierBier, Coco Choco, Breathwork-in-the-Garden en vele vrienden van de BOUWplaats waaronder Woodworks.

Data
BOUWplaats GRAND OPENING
12 september vanaf 16.00 uur
13 en 14 september vanaf 10.00 uur

Opening Fablab XL
31 augustus tussen 15.00 uur en 21.00 uur

BOUWplaats in de Galjoenstraat te Tilburg richt zich op de uiteindelijke ontwikkeling van de voormalige Janusloodsen tot woongebied met mogelijkheden voor kleinschalige bedrijvigheid. Dit doen wij op een bijzondere manier. Gezamenlijk met gemeente en ontwikkelaar zetten wij in op een dynamisch proces waarin imago-building, tijdelijk gebruik en permanent gebruik naadloos in elkaar overgaan!

Meer informatie  www.facebook.com/BOUWplaats

Het bericht Grand opening BOUWplaats Galjoen verscheen eerst op Piushaven.