Gerard Korthout nieuwe programmacoördinator Piushaven Levend Podium

De Piushaven borrelt en bruist al jaren vol levendigheid en staat bol van de activiteiten. Het is een gezichtsbepalend gebied voor de stad en de regio met een enorme toegevoegde waarde wat betreft inspanning en ontspanning. Nog meer dan voorheen gaan bewoners en bedrijven de komende jaren zelf het initiatief in dit aantrekkelijke gebied in eigen hand nemen.

Het bestuur van Piushaven Levend Podium werkt toe naar een actieve en bruisende Piushaven Community en heeft per 1 april Gerard Korthout aangetrokken als verbindende en enthousiasmerende schakel tussen bewoners, bedrijven, bezoekers, gemeente en evenementen. Dit met de bedoeling om verder te bouwen op al het mooie wat er in de afgelopen jaren is bereikt.

Voorzitter Ralf Embrechts is blij met de komst van Korthout: “Het is een man met veel ervaring en hij heeft zich in korte tijd in de Spoorzone ontpopt als een sterk community-builder en iemand die goed kan verbinden, verbeteren, inspireren en enthousiasmeren. Hij past prima in het profiel wat wij als bestuur voor ogen hebben. Een stuwende en coördinerende kracht op de achtergrond die als een spin in het web meebouwt aan een Piushaven met nog meer sprankeling en uitstraling.”

Foto

v.l.n.r.: Ralph Meuwese (penningmeester), Gerard Korthout (Bleyewerck) en Ralf Embrechts (voorzitter

Het bericht Gerard Korthout nieuwe programmacoördinator Piushaven Levend Podium verscheen eerst op Piushaven.