Familievoorstelling op het Stadsstrand

De Tilburgse muziektheatergroep Sentimento staat zaterdagmiddag 12 september op het Stadsstrand-Waterjump met het stuk ‘Een orgel heeft ook gevoel’. Deze familievoorstelling met live muziek wordt twee keer gespeeld, de entree is gratis.

Sentimento is een Tilburgs gezelschap van muzikanten en acteurs die samen werken aan muziektheatervoorstellingen. Met het zelfgeschreven stuk ‘Een orgel heeft ook gevoel’ trokken zij de afgelopen twee zomers door Nederland en België. Op 12 september spelen ze in hun thuisstad de afsluiter van dit seizoen. De voorstelling is geschikt voor jong en oud en draait om een vrolijke familie die rondreist met hun bijzondere draaiorgel. Op een dag brengt een bezoekje van een straatzanger heel wat leven in de brouwerij, zowel bij de orgeldochter als bij de poppen in het orgel.

‘Een orgel heeft ook gevoel’ wordt live gespeeld door vijf blazers, een trommelaar, een operazanger en 3 acteurs. Alle leden van het gezelschap hebben in de Tilburgse muziek- en theaterwereld ervaring opgedaan en spelen met veel plezier in deze reizende voorstelling.

De voorstellingen starten om 14.00 en 16.00 uur.
Entree gratis, reserveren niet nodig.
Het Stadsstrand-Waterjump is te vinden aan de Twentestraat 6.

Het bericht Familievoorstelling op het Stadsstrand verscheen eerst op Piushaven.