Falcon’s Cultuurzondagmiddag aan de Piushaven

Fontys Young Musicians Academy biedt gevarieerd klassiek én modern programma

Jong talent klinkt volwassen op diverse instrumenten

Zondag 25 februari  15.30u – 17.00u 

Falcon werkt deze winter weer samen met een aantal Tilburgse podia aan een serie bijzondere cultuurzondagen in de Piushaven. Elke vierde zondag van de maand presenteert een andere muzikale discipline zich in het fraai gerenoveerde en sfeervol ingerichte Falcon pand aan de Piushaven. Steeds i.s.m. culturele partners uit de stad.

Liefhebbers van klassieke muziek en bewonderaars van muzikaal jong talent kunnen hun hart ophalen. 25 Februari geven studenten van de Young Musicians Academy (YMA) voor de derde keer een concert in Falcon.

Doelstelling van de YMA is het ondersteunen van jonge, buitengewoon muzikale en gemotiveerde kinderen, door hen gericht onderwijs te bieden en voor te bereiden op een carrière als zelfstandig, breed georiënteerd vakmusicus. Momenteel telt YMA 27 studenten in de leeftijd van 9-18 jaar. Door het onderwijs aan te bieden in een zo breed mogelijk kader, krijgt de student de kans om initiatief te nemen, betrokken te zijn bij alle processen van het musiceren en zoveel mogelijk facetten van zijn artisticiteit te ontwikkelen. Het curriculum omvat onder meer lessen door gerenommeerde vakdocenten, masterclasses, lessen kamermuziek, theorielessen, en de mogelijkheid zich te presenteren op (professionele) concertpodia en speciale locaties.

In Falcon bieden zij een gevarieerd programma met diverse muziekinstrumenten.
Voor meer informatie zie www.youngmusiciansacademy.nl

Kaartverkoop
Kaarten kunt u reserveren bij EethuisTwintig in het Falcon pand aan de Piushaven. Kosten € 10 incl. koffie/thee met bonbon. E:  info@eethuistwintig.nl o.v.v. Falcon Cultuurzondagmiddag.

Falcon Cultuurzondagmiddagen aan de Piushaven wordt mede mogelijk gemaakt door Piushaven Levend Podium. Kijk voor meer informatie op www.piushaven.nl/falcon-cultuurzondagmiddag-aan-de-piushaven en op www.falcon-tilburg.nl

 

 

Het bericht Falcon’s Cultuurzondagmiddag aan de Piushaven verscheen eerst op Piushaven.