Falcon-Tilburg

Falcon-Tilburg

Front

Open uitstraling
Falcon gelooft in de kracht van creativiteit en innovatie. Het inspirerende pand biedt werkruimten die ideaal zijn voor avontuurlijke pioniers,  startende ondernemers en designers die hun kans wagen om nieuwe ideeën te realiseren. Door de open uitstraling van het pand komt het industriële verleden weer tot zijn recht. Dankzij de ruime parkeergelegenheid is het pand via de achterzijde makkelijk bereikbaar. Het sheddak creëert veel lichtinval en de gaanderij zorgt voor een unieke verbinding tussen de twee hallen. Kortom: de inspirerende ruimtes en het terras aan het water maken Falcon tot een ideale ontmoetingsplek om te winkelen, werken, eten en drinken in het hart van Tilburg.

Meer informatie www.falcon-tilburg.nl

De ondernemers die gehuisvest zijn in het Falcon pand:

Chocolatier Huize Geers

Huize Geers vervaardigt bonbons met chocolade van hoge kwaliteit en de bonbons worden met de hand gemaakt.
 

Undici keukens

In een bijzondere bijna sprookjesachtige ambiance staat de keuken centraal. In een drietal afspraken worden uw wensen omgezet in een transparante offerte en een fotorealistische 3-D presentatie.
ChrisFokker 010Def verkleind

Eethuis Twintig

Of je nou alleen, samen met vrienden en familie komt: ieder moment van de dag wordt u met open armen ontvangen.
eethuis twintig verkleind 

Corne de Kok Haarmode

Corne de Kok

Bollore Kookstudio

Op zoek naar een mooie locatie voor een culinaire activiteit met een groep vrienden of collega’s in Tilburg? In onze prachtige kookstudio Bollore organiseert onze Chef culinaire workshops voor groepen vanaf 8 tot 35 personen.

Bollore

Bikken en Bakken

Bikken&Bakken is een nieuwe variant van de traditionele bakkerij. Bij ons draait alles om de beleving van de klant, ambacht en pure producten.
Bikken en bakken