Evenement Tilburg is mooi op zondag 23 juni!

Op zondag 23 juni presenteert stichting Quantum ad Musicam een uniek muzikaal programma.

Een historisch schip en vier bijzondere locaties rondom de Tilburgse Piushaven vormen het podium en decor voor concerten van internationale ensembles.

De concerten worden verzorgd door vijf internationale ensembles, met roots in Spanje, Portugal, België, Nederland, Denemarken en Polen. Dit zijn een saxofoonkwartet, een duo met zang en piano, een klarinetkwartet, een trio met piano, viool en cello en een strijkkwartet. Het repertoire bestaat uit klassieke kamermuziek met hier en daar uitstapjes naar andere muziekstijlen.Het programma start om 11.00 uur met een gezamenlijk openingsconcert, waarna je groepsgewijs naar de vier andere optredens wandelt. Die vinden plaats op de schepen Minos en Antoinette, bij Villa Pastorie, in het voormalige hbs-gebouw aan de Ringbaan Oost en in het onderkomen van Stadsbrouwerij 013. De geschatte eindtijd is 15.00 uur.
Deze muzikale wandeling is een must voor alle liefhebbers van klassieke muziek, nautisch erfgoed en bijzondere architectuur. Onderweg geniet je ook nog van een overheerlijke lunch.

ER ZIJN NOG TICKETS BESCHIKBAAR | €25,00 (inclusief een lunch)

BESTEL SNEL JE TICKET VIA: WWW.QUANTUMADMUSICAM.NL

Het bericht Evenement Tilburg is mooi op zondag 23 juni! verscheen eerst op Piushaven.