Eethuis Twintig aan Piushaven

Eethuis Twintig, zo heet het nieuwe ‘lifestyle restaurant’ dat begin mei de deuren hoopt te openen aan de Piushaven. Het restaurant is één van de ondernemingen die straks in het nieuwe Falcon-pand komt te zitten.​

Eethuis Twintig is enerzijds een restaurant, anderzijds een winkel. De bezoekers eten er in een ruimte waar ook de inrichting van te koop is: van de stoelen, vazen tot aan de producten waar het eten mee is bereid. Het eten zelf – zowel lunch als avondeten – wordt met streekproducten bereid. ’Geen liflafjes, maar mooi gevulde borden’. 

Sannies
Aan het roer staan ondernemers en partners Adriënne Pijnenburg (46) en Sannie Post (43). De twee zijn tien jaar samen en nemen ieder een deel van Eethuis Twintig onder hun hoede. Post is een bekende in de horeca, zo runde ze Sannies Restaurant in hartje Den Bosch en is Post – onder meer – actief als ‘inval-chefkok’. In die hoedanigheid werkte ze bij Sjieque en Waanzinnig. Pijnenburg is grafisch vormgever en zorgt voor het interieur. “Van vintage tot modern, spullen uit meerdere landen. Uit Denemarken, Spanje en Zuid-Afrika bijvoorbeeld, maar ook veel uit Nederland.”

Lees meer in BD

Het bericht Eethuis Twintig aan Piushaven verscheen eerst op Piushaven.