Duvel(tjes)markt

De feestdagen komen er weer aan en daarom is er weer een bijzondere markt in de BOUWplaats!De Duvelmarkt is een markt die zich richt op iedereen die van betaalbare kleding, kunst en kado’s houdt. Uniek, nieuw, tweedehands en vintage.

De DUVEL(tjes) MARKT
Dit is hetzelfde concept als de Duvelmarkt, maar dan met een kleine twist. Deze markt richt zich met name op gezinnen. Tweedehands kinderkleding, kindercadeautjes, kinderkunst, speelgoed en kinderworkshops. Ook uniek, nieuw, vintage of tweede- hands dus. Genoeg te vinden en te doen voor het aankomend Sinterklaas- en Kerstfeest.

 
Tijd: 10.30 – 17.00 uur
Locatie: BOUWplaats, Galjoenstraat

TAFELHUUR
Een tafel kost € 22,50 per dag. Je kan ook voor 2 dagen een tafel huren en je aanbod aanpassen aan de doelgroep. Start in…schrijving: 25 oktober.

Mail naar riettesommerdijk@gmail.com dan ontvang je een inschrijfformulier en de voorwaarden. Reserveren is niet mogelijk. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Een voorwaarde is wel dat het betaalbaar moet zijn en passend binnen het concept. Vooraf wordt je werk beoordeeld door de organisatie.CONTACT
Riëtte Sommerdijk
riettesommerdijk@gmail.com
06-52302007BOUWplaats
Galjoenstraat 35-37
5017 CP Tilburg

Het bericht Duvel(tjes)markt verscheen eerst op Piushaven.