Duvelmarkt

De feestdagen komen er weer aan en daarom is er weer een bijzondere markt in de BOUWplaats!De Duvelmarkt is een markt die zich richt op iedereen die van betaalbare kleding, kunst en kado’s houdt. Uniek, nieuw, tweedehands en vintage. De DUVELMARKT biedt de kans aan particulieren om hun tweedehands en of vintage kleding te verkopen. Elke vrouw kent dat wel: een te volle kast. Zonde om weg te doen, maar niet zonde om een ander mee te verblijden. En je verdient er ook nog wat aan.
Tijd: 10.30 – 17.00 uur

Locatie: BOUWplaats, Galjoenstraat

Bij de Duvelmarkt kan je een tafel huren en zelf direct je kleding verkopen.
Alle opbrengsten zijn voor jezelf. Daarnaast biedt De Duvelmarkt een podium aan startende en ondernemende creatievelingen / kunstenaars, pop-up winkeltjes en… webwinkels om hun werk en cadeau ’s te verkopen.TAFELHUUR
Een tafel kost € 22,50 per dag. Je kan ook voor 2 dagen een tafel huren en je aanbod aanpassen aan de doelgroep. Start inschrijving: 25 oktober.
Mail naar riettesommerdijk@gmail.com dan ontvang je een inschrijfformulier en de voorwaarden. Reserveren is niet mogelijk. Aanvragen worden behandeld op volgorde van binnenkomst. Een voorwaarde is wel dat het betaalbaar moet zijn en passend binnen het concept. Vooraf wordt je werk beoordeeld door de organisatie.
 14112223-DeDuvelmarkt_2014_Pagina_1

Het bericht Duvelmarkt verscheen eerst op Piushaven.