Drakenbootrace 2018 in de Piushaven

www.piushavendrakenbootfestival.nl

Door aanpassingen in het wedstrijdschema zijn er nog 2 extra vrije plaatsen voor de Bedrijvenraces tijdens het Piushaven Drakenboot Festival beschikbaar gekomen! 

Grijp je kans en schrijf je nog snel in en pak met jullie bedrijf grote faam tijdens dit geweldige Waterspektakel in de Piushaven op 9 september! Let op: ben er snel bij!

Snelheid, spektakel, spanning maar ook gezelligheid, doorzettingsvermogen en zeker teambuilding in de grootste zin van het woord zullen ook deze editie weer duidelijk aanwezig zijn. Op 9 september staat inderdaad de Piushaven in Tilburg in het teken van de spannende strijd van drakenbootraces.

Na een zeer mooie editie in 2017 zullen we ook van deze 7e editie weer geweldig dag maken. Elke jaar zien we de strijd, inleving en drang om te winnen groter en groter worden. Hoe gezellig het er aan toe gaat op de kade.. eenmaal in de boten zijn de teams elkaars grootste vijanden!! Peptalks, geheime codes, speciale tactieken,.. alles wordt uit de kast om maar als eerste over die finish te komen.

 

drakenboot-festival

Het bericht Drakenbootrace 2018 in de Piushaven verscheen eerst op Piushaven.