Cultuurzondagmiddag bij Falcon aan de Piushaven

Een reeks diverse cultuurzondagmiddagen bij Falcon. Elke vierde zondag van de maand, gedurende najaar en winter, een andere culturele discipline in het fraai gerenoveerde en sfeervol ingerichte Falcon pand aan de Piushaven. Steeds i.s.m. culturele partners uit de stad.

Optredens in huiskamerachtige setting
Martin Huijbregts van Falcon en Fiori: “Als initiator en eigenaar willen we de kwaliteit en diversiteit die de ondernemingen binnen Falcon uitstralen en ook uitdragen in niet commerciële culturele activiteiten. En een bijdrage leveren aan het Piushaven programma in de winter zodat een breed publiek op een toegankelijke manier kan genieten van muziek, zang, dans, cabaret e.d. in een intieme huiskamerachtige setting”.

26 maart 2017
Fontys Young Musician Academy

Tijdens de twee edities van Piushaven Kunst en Klassiek in 2016 waren velen al onder de indruk… nu komen de talenten van de Young Musicians Academy (YMA) terug bij Falcon tijdens de Cultuurmiddag van 26 maart!
YMA is een speciaal vooropleidingsprogramma voor getalenteerde en gemotiveerde jonge muzikanten van 10 t/m 17 jaar en onderdeel van het Fontys Conservatorium. De 29 talenten die momenteel aan de opleiding studeren krijgen een lesprogramma dat intensiever is dan een gewone vooropleiding.
Elke zaterdag komen de leerlingen naar het conservatorium waar ze de hele dag lessen krijgen in theorie, het instrument, kamermuziek en koor. De studenten presenteren zich gedurende het hele jaar op concerten en concoursen op speciale locaties.

Foto YMA Verkleind

zie ook www.youngmusiciansacademy.nl

Kaartverkoop
Kaarten kunt u reserveren bij EethuisTwintig in het Falcon pand aan de Piushaven. Kosten € 10 incl. koffie/thee met bonbon. E:  info@eethuistwintig.nl o.v.v. Falcon Cultuurzondagmiddag.

Falcon Cultuurzondagmiddagen aan de Piushaven wordt mede mogelijk gemaakt door Piushaven Levend Podium. Kijk voor meer informatie op www.falcon-tilburg.nl

Kijk ook op onze Facebookpagina https://www.facebook.com/Piushaven

Het bericht Cultuurzondagmiddag bij Falcon aan de Piushaven verscheen eerst op Piushaven.