Culinaire dinervaart Harboury: Onder de rook van..

Chef-kok Hein leert u meer over het roken in een rookton. Met het vooruitzicht van een heerlijk etentje gaat u aan boord aan de aanlegsteiger van Stadskombuis Harboury voor een vaartocht van een half uur, met amuse. Bij terugkomst kunt u culinair genieten van heerlijk 3 gangen menu.

wanneer:  zaterdag 18 juni en 3 september  van 16.00u tot 19.00u
waar:  Stadskombuis Harboury aan de Piushaven (Havendijk 75)
Info en reserveren:  www.tilburgtewater.nl  of  www.harboury.nl  / info@harboury.nl  of  06-48050885 
kosten:  € 49,50 p.p. (incl. inclusief Bubbeltje, 0,5-uurs vaartocht, amuse, 3 gangen diner)

 

Het bericht Culinaire dinervaart Harboury: Onder de rook van.. verscheen eerst op Piushaven.