CAPO DEL PIO

Piushaven 5
5017 AN Tilburg
013 207 0410

[email protected]

We zijn een Trattoria, Bottega en Pizzeria ineen. Trattoria is Italiaans voor restaurant en Bottega is een Italiaanse delicatessenwinkel en wijnhuis. We brengen het prachtige en sfeervolle Italië naar de Piushaven in Tilburg. Je kunt bij ons lekker, authentiek komen genieten van bijzondere en heerlijke Italiaanse gerechten, gemaakt door een echte Italiaanse chefkok.

Je kunt bij ons terecht voor een heerlijke espresso met cannoli, de lekkerste gevulde focaccia, primi, pasta’s, pizza’s, risotto’s en heerlijke echte Italiaanse nagerechten (dolci).

In onze Bottega vind je de lekkerste Italiaanse delicatessen en Italiaanse wijnen die je direct mee naar huis kunt nemen. We halen onze producten direct uit Italië bij de leveranciers en wijnboeren. Zo bieden wij de hoogste kwaliteit en hebben we wekelijks verse producten uit Italië.

Onze delicatessen zijn onder andere mooie hammen, kazen, olijfolies, wijnen, speciaal bieren, olijven, pasta’s, cannoli’s, Limoncello en andere Italiaanse dranken en nog te veel om op te noemen.

Kom zelf kijken en genieten aan de Piushaven in Tilburg.