Buurtparade Jeruzalem ‘Boven Water’

De afgelopen drie maanden hebben een aantal bewoners in Jeruzalem hard gewerkt aan een geheel eigentijdse Buurtparade. Verschillende bewoners van groot tot klein, van jong tot oud hebben heel wat boven water gehaald, waarmee zij op 7 juni door de straten van hun wijk trekken om te laten zien wat hun drijft in deze unieke wijk aan het Kanaal.

Het is de Jeruzalemmers gelukt om onder leiding van een team van parademakers (Paul van de Waterlaat, Nana van Moergestel, Neel Brans, Jan Ophuis en Eef van Eerdewijk) en in samenwerking met R-Newt en Kindereiland van de vele verstopte beekjes in Jeruzalem een groot water te maken. Jeruzalem is de tweede wijk waar Art-fact i.s.m. Stichting T-parade de Buurtparade realiseert samen met de buurt.

Programma
14.30 uur startschot bij Buurthuis Jeruzalem aan de Caspar Houbenstraat 109
15.30 uur finish bij het Stadsstrand

Zet je oren open en volg het water, dat zoals u weet altijd naar de ‘zee’ stroomt.

De Buurtparade is een initiatief van Art-fact i.s.m. Stichting T-Parade en wordt mogelijk gemaakt door de Gemeente Tilburg, het VSB fonds, Fonds voor Cultuurparticipatie en het Prins Bernhard Cultuurfonds. De Buurtparade maakt tevens deel uit van het project Cultuur en Leefbaarheid van de Provincie Brabant.  Meer informatie via facebook.com/buurtparade of www.art-fact.nl/buurtparade.

Het bericht Buurtparade Jeruzalem ‘Boven Water’ verscheen eerst op Piushaven.